Udskiftning af tagrender

I alt for mange tilfælde skyldes defekte installationer, at der er anvendt produkter af for ringe kvalitet eller at lovpligtige foreskrifter ikke er overholdt under udskiftning af tagrender. Ofte desværre begge dele. 

Tagrender er ikke bare til pynt. Det har til formål at lede vandet væk fra din bolig, så pludselige vandskader ikke opstår. Derfor er det også vigtigt, at tagrenderne er funktionsdygtige. 

Er du i tvivl om, om dine tagrender skal skiftes, eller om renovering af nuværende er nok? Så tag fat i os. Vi er den rette sparringspartner for dig. Det kræver oftest en uddannet fagmand, da vi sikrer, at udskiftning af tagrender lever op til de krav, der stilles i branchen. Vi kommer gerne på besøg, og tager et kig på dine tagrender, så du kan få vores professionelle øjne på situationen. 

Ingen dækning ved defekte tagrender

Din husforsikring dækker ikke vandskaden fra tagrenderne, hvis skaden skyldes defekte eller tilstoppede tagrender. Det kan betyde, at din forsikring ikke dækker eksempelvis en vandskade, da produktet simpelthen ikke er anvendeligt og lovligt under danske forhold.

Vi forhandler udelukkende produkter, der er godkendt af Boligministeriets Godkendelsesudvalg for vand- og afløbsmateriel – Bedre kendt som VA-godkendte produkter. Vi har mange års erfaring med montering og eftersyn af tagrender. Vi gennemgår dine tagrender sammen med dig. 

Så har du brug for evt. udskiftning af tagrender, eller andre defekte installationer, så kontakt os!

Behrendsen vvs & blik anbefaler følgende leverandører:

Aquasol

AMTech-Aqua-Miljoe

Baxi

Boerma

Damixa

Dansani

DVI

Devi

Ecoteck

FM-Mattsson

Franke

Geberit

Grohe

Gustavsberg

Hansgrohe

HOH

Hudevad

Ideal-Standard

Ifo

INR

Intra-Juvel

Metro-Therm

Wirsbo Uponor

Nilan

Nilfisk-Frithiof

Nordic Energy Group

Oras

Pettinaroli

Pressalit

Purus

Reka

Rheinzink

Rio

Roth

Smedegaard

Sonnenkraft

Stiebel Eltron

Svedbergs

Thermex

TVS

Viega

VM Zinc

Wellmore-AS

Westerbergs

X-Dust