Om Behrendsen vvs & blik – Dit professionelle Odense VVS firma

Behrendsen vvs & blik i Odense er dit lokale VVS Odense firma og blikkenslager med mange års erfaring i branchen. Fordi vi ligger i hjertet i Odense, er vi altid på pletten, hvis uheldet skulle være ude. Vi tilbyder akut VVS – læs mere om det her.

Som VVS-installatør og blikkenslager udfører vores firma alle former for opgaver indenfor vores felt. Hvad enten du skal have installeret et nyt varmesystem, ønsker et nyt badeværelse, eller hvis du har brug for inddækninger på taget, brug for akut vvs, klarer vores VVS Odense firma opgaven.

Behrendsen VVS – Odense VVS firma med kompetente medarbejdere

Behrendesen VVS & blik firma ligger i hjertet af Odense. Her har vi mulighed for at servicere alle vores kunder i det centrale Odense og omegn, samt kunder fra resten af Fyn i blik- og VVS arbejde, selv akut VVS. Vi lægger stor vægt på kun at have tilfredse kunder i vores firma, hvorfor du som kunde altid er garanteret VVS- og blikarbejde i højeste kvalitet. 

Hos Behrendsen VVS & blik besidder vores medarbejdere alle fagets kompetencer med mange års erfarning, der deler VVS firmaets sans for kvalitet og grundighed. Det sikrer dig et tilfredsstillende resultat lige efter dine ønsker, økonomi og behov. Vi stiller os først tilfredse, når du er tilfreds. Ingen opgave er for stor til os.

Kvalitetsbevidst VVS arbejde til en god pris

Vi ved, det ikke er nemt at finde en god VVS’er, der leverer høj kvalitet, som man kan stole på og som ikke samtidig tager overpris på det udførte arbejde. Med os som dit faste VVS Odense firma er du garanteret konkurrencedygtige priser og en VVS’er, der leverer et kvalitetsbevidst håndværksarbejde til den aftalte tid og pris.

Vil du have mere information om vores VVS Odense firma, medarbejdere, akut vvs, priser eller har du spørgsmål vdr. konkrete opgaver – Så kontakt os på telefon 66 12 56 53 eller via kontaktformularen her på hjemmesiden.

Vi udfører følgende VVS:

  • Varmeinstallationer
  • Renovering af/nyt badeværelse
  • Rørlægning
  • Reparation og udskiftning af VVS-installationer
  • Service og vedligeholdelse
  • Blikarbejde
  • Og mange andre opgaver inden for VVS