Din lokale blikkenslager i Odense by

Behrendsen vvs & blik er din blikkenslager i Odense med sans for kvalitet, grundighed og æstetisk udførsel. Så hvis dine tagrender skal udskiftes, eller skorstenen skal inddækkes, så er vi den rette samarbejdspartner.

 

Vi udfører alle former for blikkenslagerarbejde såsom:

  • Tag og facadedækning i zink, kobber, aluminium og skiffer
  • Tagdækning med tagpap
  • Plast-, stål-, zink- og kobbertagrender samt nedløb
  • Inddækning af skorstene, kviste og skotrender
  • Levering og montering af øvrige kanter og inddækninger
  • Og mange andre former for blikkenslagerarbejde
  • Samt reparation og vedligeholdelse af ovenstående.

 

Blikkenslager i Odense med stor erfaring

Vi udfører blikkenslagerarbejde for alle vores private kunder såvel som erhvervskunder, ejendomsforeninger og kommuner i hele Odense og på resten af Fyn.

Vi har stor erfaring og ekspertise som blikkenslager og ved, hvor vigtigt det er, at det æstetiske udtryk stemmer overens med resten af boligens fremtoning. Som blikkenslager lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores arbejde og leverer kun et resultat, der matcher vores kunders ønsker.

Kontakt blikkenslageren for mere information om pris

Vi arbejder hurtigt, effektivt og grundigt som blikkenslager, og sammen med dig som kunde finder vi en langtidsholdbar løsning, du bliver glad for i mange år frem.

Vores dedikerede team af erfarne blikkenslagere står klar til at løse dine udfordringer med hastighed, præcision og omhyggelighed. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vi stræber altid efter at sikre, at vores løsninger er langtidsholdbare og tilfredsstiller dine behov og forventninger.

Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi er fast besluttede på at sikre, at du kan nyde godt af vores arbejde i mange år fremover. Lad os være din partner i at skabe et hjem eller en virksomhed, der fungerer problemfrit og effektivt.

Så står du og mangler en professionel blikkenslager med sans for kvalitet, så kontakt Behrendsen vvs & blik på telefon 66 12 56 53 eller via kontaktformularen her på hjemmesiden. Her kan du få mere information om vores produkter og prisen på det arbejde, der skal udføres.